21. syyskuuta 2010

Lupaa hyvää!

Eilisessä Diilissä joukkueet saivat tehtäväksi luoda Valion maitopurkeille uuden ilmeen. Aika haastava tehtävä! Ansaitusti voitto meni Tarjalla vahvistetulle miesten joukkueelle. Punaisessa hameessa ja korkkareissa kipittävä lehmä oli jatkoi hyvin Valion aiempaa linjaa, kuitenkin tuoden purkin kylkeen jotain pirteää ja uutta. MarMain sivuilta kurkkasin, että kaikki syksyn teemamaitopurkit ovat reippaita ja värikkäämpiä kuin tähän asti.

kuva: marmai.fi

Naisten joukkueen idea maitopurkista enemmän sisustuselementtinä on sinänsä ihan jees, mutta toteutus oli pliisu ja sekava. Jos oikeasti haaveiltiin sisustuselementistä, niin miksi se lehmä jätettiin kuitenkin yhdelle sivulle? Eniten kuitenkin ärsyttää se, että jälleen vahvistettiin uskoa siihen, että naiset muodostavat kuppikuntia eivätkä tule toimeen ja osaa tehdä töitä keskenään. Mutta sitten toisaalta ovat valmiit savustamaan ulos sen ainokaisen miehenkin!

Siis oikeesti; milloin naiset oppii, että jokainen meistä pärjäisi paremmin, jos tukisimme ja kuuntelisimme toinen toisiamme ja loisimme isompia naisverkostoja kahdenkeskisten suhteiden sijaan emmekä ottaisi niin henkilökohtaisesti, jos toinen on eri mieltä. Itse työskentelen miesvaltaisessa työpaikassa ja nautin siitä, että vaikka joskus asiat riitelevätkin, niin ihmiset eivät. Naisvaltaisilla aloilla kun tuppaa ilmeisesti usein käymään päinvastoin. Valio Lupaa hyvää! -kampanjasivulla voi antaa elämänlaatua ja hyvinvointia parantavia lupauksia. Jokaisen naisen olisi syytä käydä lupaamassa, että ei kuppikuntaudu, vaan nostaa omalta osaltaan koko naissukupuolen arvostusta niin naisten kuin miestenkin silmissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti